כשמדברים על חינוך הנוער, מדברים על עיצוב הדור הצעיר.
משקיעים בחינוך כי כולנו יודעים שלולא החינוך ומסגרת בית הספר בני הנוער יפלטו מבית הספר אל הרחוב ויהיו חשופים להתדרדרות לחיים של סמים, זנות ופשע.
ניסים ציוני מייסד פתחון לב הגיע למסקנה כי בכדי לממש את חזון הארגון: "הוצאה ממעגל העוני" אין זה מספיק להעניק סיוע הומניטארי לנזקקים בישראל ולחלק להם מזון, ביגוד והנעלה, אלא בכדי לסייע לנזקקים להיכנס אל שוק העבודה ולצאת ממעגל העוני יש להתחיל בעזרה לנוער, לדור העתיד, ולתת לבני הנוער את ההזדמנות המגיעה להם לחיים כבוגרים שווי זכויות.
המרכז החינוכי "לגעת באופק" הקרוי על שמו של אילן רמון ז"ל, האסטרונאוט הישראלי הראשון, מבית פתחון לב, מעניק לבני הנוער בישראל את ההזדמנות והתקווה לחיים חדשים.
המרכז החינוכי מפעיל תוכנית לימודית רב-שנתית לבני הנוער. תוכנית המלווה אותם מגיל 15 ועד לאחר הצבא. במרכז החינוכי "לגעת באופק" מסייעים לנוער לסיים את ביה"ס בהצלחה, לקבל תעודת בגרות, להתגייס לצבא ולצאת לחיים האזרחיים כבוגרים שווי זכויות.
במוצאי שבת ה 8.11 יתקיים ערב התרמה מיוחד, שכל הכנסותיו קודש לילדי המרכז החינוכי "לגעת באופק" מבית פתחון לב.
באירוע הייחודי ALL WE NEED IS LEV תארח להקת ה MAGICAL MYSTERY TOUR את מיטב אומני ישראל בשירי הביטלס. אתם מוזמנים להיכנס ללינק
http://www.pitchonlev.org.il/lhe/astatic%20news/134190.php
ולקחת חלק באירוע המדהים של השנה.
הוספת תגובה על ""אומנים שרים ביטלס" - ערב למען חינוך והצלת הנוער בישראל"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה