אסף
אני חייב להודות שאני לא מבין אותך.
בפעם שעברה כשהצפת את הדיונים כאן מחקתי את הודעותיך והסברתי לך מדוע עשיתי זאת - מכיוון שאין הקהילה מקום לפרסום עצמי כשלעצמו, אלא יחד עם תוכן התורם לכלל הקהילה, בקהילה עצמה. הפניה למקורות חיצוניים היא נחמדה אבל בעדיפות שניה.
לכן הודעות כגון אלו אינן מקובלות כאן.
עכשיו, בפעם שעברה הספמת את כל דיונים כאן, ואני מבלי לדעת זאת בתחילה הערתי לך, השארתי את הודעתך ונעלתי את הדיון.
אחרי שראיתי את ההצפה מחקתי את כל ההודעות. לאחר מכן התלוננת בפרטי והסברתי לך שוב את הסיבות להחלטה, ואתה קראת להתנהגותי בריונות. אתה אף תקפת אותי על כך שתמונתי מפארת את דיוני הקהילה ואני הסברתי שאשמח גם אם אתה תתרום תכנים ועניינים לקהילה ואראה פחות את תמונתי (אני לא כזה חתיך).
האם העלאת הודעה שכזו על ידך לאחר כל מה שהסברתי אינה בריונות? האם העלאת הודעה שכזו לאחר שההגיון הוסבר במקום להעלות תוכן ענייני לא עדיפה.
בכל מקרה, אני מותיר את הודעתך כמות שהיא על מנת שלא תהיה לך תלונה, אולם הודעות מסוג זה אינן מקובלות בקהילה ובעתיד תמחקנה.התלבטתי אם למחוק את הקישור, אבל מכיוון שאין רצתוני לפגוע בך, אני מותיר אותו כמות שהוא.
אנא לפחות עכשיו הצטרף לדיוני הקהילה והעשר אותנו מידיעותיך נשמח לראות את תמונתך בדיונים.
יורם
הוספת תגובה על "על טכנולוגיה, עסקים ומשפט"
התוכן ננעל על-ידי מנהלי הקהילה ולכן לא ניתן להגיב.