צטט: אמיר לירן 2009-01-21 16:35:48
אוקטבינוס שלום,
אחזור על דברי, אנו לא קוסמים, אנו לא אחראים לכל העוולות שבעולם, ואנו פועלים כמיטב יכולתנו לעזור ולשפר.
אתה השייך לסובלים, רוצה פתרון מיידי ממי שאין ביכולתם לתת לך אותו פתרון מיידי.
אתה רוצה שנזעק על פשעים נגד האנושות - עם כל ההבנה לכאב שלך, לתחלואים שנתקלת, פשעים נגד האנושות זה לא.
האנשים הנמצאים כאן מקדישים פה מאמץ מזמנם החופשי, ממרצם כדי לנסות לסייע - אתה רוצה יותר, אבל זה לא אפשרי.
אתה רוצה 100 עורכי דין שיטפלו בתיק שלך מכל הכיוונים, אבל זה לא אפשרי.
יש רצוי, יש מצוי, ויש הבנה שלוקח זמן עד שהמצוי הופך להיות רצוי, ובדרך בלית ברירה יש חללים, יש חלוצים הסוללים לאחרים את הדרך.
כך נאבקו לפני 100 שנים נשים לקבל זכות בחירה, כך נאבקו שחורים לפני 50 שנים לקבל זכות בחירה ועוד ועוד מאבקים שהיום הם נראים לנו מוזרים כי הרי זה "מובן מאליו" שלכולם יש זכות בחירה.
טיבו של דיון שהוא מעלה נושאים שונים לאוויר העולם.
בוא נשנס מותניים יחד, כדי להפוך את הדברים שאתה ואחרים סבלתם למשהו שבעוד כמה שנים יסתכלו אחרים
לאחור ויגידו בוודאי שמשמורת משותפת זה הכי מובן מאליו, בוודאי שבית המשפט לא יתן משמורת זמנית
במעמד צד אחד - הרי זה הדבר הכי מובן מאליו ועוד ועוד.
אמיר לירן אתה כנראה לא רוצה להיכנס לעובי הקורה, נוח לך להנות מהנתזים, לנגוע בקצה.
כתבתי בעבר שאיני כאן לבקש עזרה כמו שאני כאן להאשים.
אם לא הבנת אז אסביר שוב:
"לעורכי הדין יש משקל מכריע בפשעים הנעשים נגדנו"!
הפנמת?
וככה כל המערכת הזאת שאתה מכנה אותה "צולעת" משתפת פעולה ביודעין.
עורכי הדין מנסים לגהץ את העובדות ולומר כאילו יש כאן כשל מקרי, אז לא עו"ד לירן, עלי להזכירך שאמון הציבור במערכת המשפט והחוק שואף לאפס, אתה מכיר את העובדות ואת הנתונים.
מנקודת מבטך צריך להיות כביכול קוסם ע"מ לשנות את הדברים, מדוע?
ואם לא נתחיל מצעד אחד כיצד נגיע לאלף מילין?
אז עשינו כבר הרבה, הלכנו כברת דרך, חשפנו את השיטה, אין לכך שום קשר לתנועה פמיניסטית או לכל תנועה אתנית או אחרת, מדובר בפשעים נגד האנושות, היכנס להיכן שמוגדרים הסעיפים לגבי מהותו של פשע נגד האנושות ותיווכח שהדברים נכונים.
בנוסף לכך הסתכל כאן בכתבה הזאת, היא אמיתית, וגם בכתבה הזאת, גם היא אמיתית.
אז איך בדיוק אתה קורא לתופעה כזאת שמשטרה תופרת לך תיק עבור שוחד ואינה מקבלת את תלונותיך, מדליפה חומר לנילונים, רודפת אותך, מוסיפה לך רישום פלילי כוזב, אינה חוקרת בניגוד להמלצותיה היא ועוד.
כן, שמתי לב לכך שתהיה לך תשובה מורחת לכל דבר שאומר, זה בסדר, בדיוק לזה אני מתכוון.
ושוב, איני כאן לבקש עזרה אלא להודיע ולהתריע, אשמתם של חלק נכבד מקהיליית עורכי הדין הוא הגורם העיקרי לדברים האלה.
פורץ גדר יישכהו נחש.
איני תם עד כדי לבקש עזרה ממי שחי ומתפרנס מהמחדל הזה, טעותם של חבריי היא שהם עדיין לא עיכלו את הדברים האלה ועדיין מחפשים אוזן קשבת.
העובדה שאתה מדבר על 100 שנים מראה עד כמה אינך מציאותי, זה לא יימשך כך, זאת אני מבטיחך.
/null/text_64k_1#