צטט: alik akerman 2007-08-21 18:59:34
היי !
כתבת שזה הזמן להיכנס לתחום הפנסיוני וברצוני לשאול מספר שאלות:
החברה שלי היא בעלת תואר ראשון במתמטיקה מאוני' חיפה. היא עברה את כל 5הבחינות של הרשות לני"ע הדרושים ליעוץ השקעות וניגשה בשבוע שעבר גם לבחינה של משרד האוצר ביסודות הביטוח שגם אותה סביר שהיא תעבור בהצלחה. היא מעוניינת יותר לעבוד בתחום הפנסיוני.
תוכל לומר מהן אפשרויות התעסוקה העומדות בפניה ?
תחום הייעוץ הפנסיוני, בתהליך צמיחה במידה ואת מעוניינת בנושא באופן רציני, במובן זה שלעשות קריירה בתחום. אז זה הזמן להצטרף לענף. לשאלתך. שיווק מוצרי מגדל נעשה באמצעות סוכני ביטוח. סוכני הביטוח עתידים להתמודד עם מציאות חדשה ששמה יעוץ (שיווק) באמצעות הבנקים .
כאשר תקבל רשיון תצטרך לעבור התמחות של חצי שנה.
לסוכן פנסיוני במסגרת חברות ביטוח וסוכנויות ביטוח/מנהל הסדרים.
ליעוץ פנסיוני במסגרת יעוץ פנסיוני פרטי מורשה או במסגרת הבנקים. כיום יש שני בנקים עם רישיון יועץ - בנק איגוד ומזרחי - טפחות.
כמו כן, כדאי לה גם לחשוב על אפשרות לעשות התמחות בייעוץ השקעות לפני או אחרי ההתמחות בתחום הפנסיוני. שני התחומים משלמים זה את זה.
בהצלחה.
/null/text_64k_1#