צטט: יורם ליכטנשטיין 2009-02-22 10:25:56
לצורך המשא ומתן עליך לבוא מוכן ככל האפשר.
להבין את נקודות החוזקה שלך, להבין גם את נקודות החולשה, וללחוץ הכי חזק איפה שיכול לגרום לצד השני להבין שמוטב לו לסגת ממה שעשה.
עליך גם לזכור שאם אתה מתחיל בהליך של "איום, משפטי עליך להיות מוכן לקחת את זה עד הסוף, ולכך יש עלויות שיש לשקול אותן.
אם תבין בינך לבין עצמך שאתה מוכן למלחמה, תתמקד בנקודות החזקות שלך ותלחץ קדימה, יש סיכוי לא רע להניח שתצלי, כמובן תלוי בעקשנות הצד השני.
תודה יורם על ההכוונה שלך.
אומר לך בכנות, הדבר האחרון שהייתי רוצה לעשות זה להגיע לסכסוך משפטי איתם.
אולם, למרות חוזרות פניות ונשנות שלי אל חברת PLUTO המפעילה את האתר e-Brand , הם לא הסכימו להוריד את התכנים ולהחליף את שם המותג. כנראה שממש לא אכפת להם משם המותג שלהם, אם הם גונבים אותו ממי שהם מתחרים בו.
אתמול הם ושברו את כל השיאים כשהפיצו ניוזלטר עם מאמר שלי שנכתב בדיוק לפני חצי שנה ב- 10.9.08 על ניהול תדמית בקמפיין בחירות אינטרנט. קשה להאמין, אבל כנראה היד לא רעדה להם כשהם נכנסו לבלוג שלי ועשו קופי פייסט מילה במילה (כולל הטעויות..) והפיצו אותו ללקוחות פוטנציאליים.
מעבר לסוגיות החוקיות והמוסריות שפעולה כזו מעלה, זה ממש לא מוסיף לכבוד וליושר המקצועי שלהם.
הוספת תגובה על "תראו מה קרה כשלא שמרתי על שם המותג שלי ברשת.."
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה