כותרות TheMarker >
    cafe is going down
    ';

    פרטי קהילה

    בריאות ורפואה

    כל מה שרציתם לשאול ולספר בנושאים רפואיים-:מחלות ומניעתן, אתיקה ברפואה, סיפורים אנושיים,חידושים,כנסים ועוד..   שימו לב לתקנון השימוש השימוש בפורומי הקהילה !

    בריאות ומדע

    חברים בקהילה (2576)

    לולה של היום
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    צבי קירשטיין
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    עמי100
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    דורון טל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    מדלן גזיאל
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    הזהרו מחיקויים
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    ל י ל ך
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    רובינזוןקרוזו
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין
    חנה וייס
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין

    פורום

    פורום רפואה -ראשי

    כל מה שקורה ולא קורה בעולם הרפואה הקונבנציונלי\r\nהחיסונים לפני הטיול ליפן, מניעת שבץ מוחי, הצלת חיים, אלימות נגד הרופאים,שפעת החזירים,עופות ועוד מחלות זיהומיות.\r\n\r\nכל מה שרציתם לשאול לקראת בדיקה אצל הרופא שלכם או לאחרייה - כאן המקום ועכשיו זה הזמן.

    דרוש לכניסה מיידית שותף לקליניקה עצמאית מצליחה

    22/2/09 11:56
    0
    דרג את התוכן:
    פורסם ב: 2009-02-22 11:56:48
    1. שלח הודעה
    2. אוף ליין
    3. אוף ליין


    בשל נסיעתי הצפויה לטורונטו לשנת שבתון, דרוש לכניסה מיידית שותף לקליניקה עצמאית שאני מנהל במרכז גבעתיים.
     
    הקליניקה
    הקליניקה משרתת 500 ל- 700 מטופלים חדשים ברבעון (על  12 שעות שבועיות שאני מקדיש כעת).
    מרבית המטופלים בגילאים הצעירים יותר: 25 עד 50.
     
    אין ספק שפוטנציאל הצמיחה של הקליניקה הוא ענק.
    על ידי מתן 32 שעות שבועיות ניתן להגיע לפי חישוב פשוט ומתוך בדיקת השטח לכ- 1,500 מטופלים חדשים ברבעון (במשך תקופה של כשנתיים).
    משמעות הדבר לרופא המצטרף – הכנסה של לפחות 150,000 ₪ (לפני מע"מ) ברבעון.
    גם לאחר ניכוי כל ההוצאות (שבמקרה הנוכחי הן מינימאליות) הסכום שיוותר בידיו הוא למעלה מ- 30,000 ₪ לחודש (לפני ניכוי מס כמובן).
     
    הרופא
    אני זקוק לרופא מומחה ברפואה פנימית או רפואת משפחה אשר יש לו מוטיבציה להיות עצמאי ואינו שחוק כבר בעבודה אחרת (עצמאי או שכיר בשעות מטורפות במקום אחר). לפי תנאי מכבי הוא צריך להיות מתחת לגיל 60. יכול להתאים גם רופא שמוכן לעשות שינוי מהמקום או במסגרת בה הוא כבר עובד. סיכוי סביר ביותר לקבל את אישור ועדת רופאים של מכבי לגבי רופא העונה לתנאים הנ"ל. הרופא צריך להיות מוכן להקדיש מספר שעות סביר בקליניקה – לפחות 32 שעות, המתחלקים על פני מרבית ימי השבוע, כולל יום ו' - חלק מהימים בבקרים וחלק בשעות אחה"צ והערב (אין צורך לעבוד מפוצל).
     
    הכוונה ליצור קשר של שותפות מלאה לכל דבר ולאורך זמן. להדגיש, שאין כוונה ברופא מחליף והשותפות תמשך גם כאשר אחזור אם אכן אחזור בתום שנה.
    הרופא אינו נדרש להשקיע דבר בקליניקה זו (למעט מזמנו כמובן). הקליניקה מתפקדת, חיה ופועלת, מצוידת בכל הציוד החדיש. החדרים בקליניקה מרווחים מאד, ויש אפשרות להשכרת משנה לרופאים בתחומים נוספים – דבר שיוזיל עוד יותר את ההוצאות השוטפות.
     
    יתרונות נוספים
    אפשרות כניסה נוחה ומהירה כעצמאי בקופ"ח מכבי באזור המרכז. השתלבות מהירה כרופא עצמאי של הקופה תוך הדרכה צמודה וקישור לכל הספקים של הקליניקה. אין צורך בהשקעה אישית. הסיכון הכלכלי שואף לאפס מאחר ומדובר בקליניקה עובדת ופעילה המכסה בכל מקרה את הוצאותיה. ההצטרפות היא מיידית ומתאימה במיוחד למהירי החלטה. קיימת אפשרות לעבודה ב- Group practice וליישם רעיונות יצירתיים בתחומי רפואת המשפחה במישורים מגוונים. בשלב מתקדם יותר קיימת אפשרות לשלב תחומים נוספים המגדילים את ההכנסה הכוללת: רפואה אסתטית, טיפול משפחתי, גישור וכיו"ב.
     
    כל הקודם זוכה. ובגדול!


    פקס: 03-7326665
    מייל: zeev@medigal.org

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דרוש לכניסה מיידית שותף לקליניקה עצמאית מצליחה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה   



    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    מה אתם חושבים? מעתה קל יותר להוסיף תגובה. עוד...
     

    הוספת תגובה על "דרוש לכניסה מיידית שותף לקליניקה עצמאית מצליחה"

    נא להתחבר כדי להגיב.

    התחברות או הרשמה