הי שלום
קשה לי להבין מה היה ההסכם שלך אתה מלכתחילה, והאם סיכמתם משך האימון , ותקשורת כנה ביניכן תוך כדי, יכול להיות שיש דברים מאחורי הכסף ויכול להיות שזה הכסף, ההתלבטות אמורה להיות פתוחה ביניכן.
זוהי הזדמנות נהדרת לברר עם המתאמנת מה היא רוצה ומבקשת ממך, ולהסתכל על המצב פתוח ככל האפשר.
אם היא מעוניינת באימון ומפיקה ממנו כולל בלהרים את מצבה הכלכלי, הייתי מוכנה ללכת לקראתה בסוג של הלוואה כאשר ברור מתי היא הולכת להחזיר לי אותה. כמובן משהו מוסכם וברור בכסף וזמן.
אם היא לא רואה דרך להחזיר, הייתי מאמצת את אחת ההצעות כאן לסיים את האימון להפרד כמו גדולים ולהזמין אותה לחזור לאימון כאשר יהיה באפשרותה לשלם.
אני נמנעת מברטר, כי יש בהם סיכון ממשי לניגוד אינטרסים, ולעברה על החוק באי תשלום המעמ.
שתי סכנות גדולות אורבות למאמן- 1.פנטזיה שהוא יכול להציל את המתאמן, במקום להבנות איתו את הדרך לעזור לעצמו.
2. להחליט עבור המתאמן לשמור עליו, להיות פטרון עליו ולבגוד בפילוסופיה הבסיסית של האימון של להכיר באוטונומיה ובחירה מתוך אחריות של המתאמן.
לסיכום הייתי פותחת את ההתלבטות בפני המתאמנת , ומבררת מה חשוב לה ובאיזה מחיר- ומאפשרת לה לבחור בגבולות האפשריים לי.
בברכה
סני גורדון בר
הוספת תגובה על "למתאמנת אין כסף - מבקשת להתייעץ"
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה