המכללה החברתית-כלכלית מציעה לכם קורס על אמנות ושינוי חברתי שיתחיל ב-16.4 בחיפה. סדרת ההרצאות בקורס תעניק דוגמאות שונות של פעילות אמנותית-חברתית ותנסה לתהות על אופן התפתחותה בשנים האחרונות. בסדרה ייבחן המצב החברתי כיום ואופני הפעולה השונים של בתי ספר לאמנות ואמנים מדיסציפלינות שונות בתגובה למצב זה.
בקורס יתארחו מרצים מתחומי האמנות והשינוי החברתי: אבי סבג ממקימי ביה"ס מוסררה לצילום ידבר על גישת בית הספר לאמנות וחברה בהשוואה לבתי ספר אחרים לאמנות; ראובן אברג'יל מהפנתרים השחורים ידבר על פועלם של אמנים במאבק הפנתרים השחורים; הצלמת והאוצרת, דפנה איכילוב תרצה על פריחת האמנות החברתית כיום ותביא דוגמאות לפעילותם של קבוצות ויחידים. מרצים נוספים שיתארחו בסדרה: סעיד אבו שקרה מקים הגלריה באום אל פאחם, עופר כהנא מקבוצת פרהסיה - קבוצת יוצרים מתחומים שונים העוסקת בנושאי זכויות אדם וחברה, ומרצים נוספים.
הקורס כולל 10 מפגשים בני שעה וחצי מידי שבוע, שיתקיימו בימי חמישי בשעה 19:00. לפרטים ניתן לפנות אל:איל פרידלנדר, 04-8628276 eyalmehaifa@walla.com
הוספת תגובה על "קורס בנושא אמנות ושינוי חברתי "
נא להתחבר כדי להגיב.
התחברות או הרשמה