ברוכים הבאים לרשת החברתית TheMarker Café
כדי להגיב לתכנים המופיעים באתר או לפתוח בו עמוד אישי, נבקש ממך לעבור תהליך הרשמה קצר.
ההצטרפות לאתר תחבר אותך לעשרות אלפי חברים שגולשים בו מדי יום. לאחר תהליך הרשמה קצר, ניתן להזמין לאתר חברים שלך ולפגוש אנשים חדשים מכל הארץ, בכל הגילאים ומכל תחומי העיסוק.
אנחנו מזמינים אותך להקים דף אישי ברשת האינטרנט. בדף זה ניתן לספר על עצמך, לכתוב בלוג (יומן רשת) ולהוסיף תמונות וסרטי וידאו. זו הדרך לבטא את עצמך, לקדם רעיונות עסקיים או חברתי


























אני זוכה לתגובות די ניאנדרטליות כשאני שומע מוזיקה ערבית. צר לי שיש אנשים שלא יודעים להעריך את התרבות הערבית, כי האוזניים שלהם התחרשו מתעמולה ציונית צעקנית (טעם זה כבר משהו אחר, וכל אחד לעצמו). פעם הייתי במבחני קבלה לנציגי שירות של בזק (אל תשאלו), ועמדתי שם בלובי עם עוד איזה חמישים חסרי סיכוי אחרים (זה אני יודע כי מתוכנו התקבלו רק שלוש, והח"מ הוא אחד מהם). התחלנו לתקשר אחד עם השני, וסיפרנו מה אנחנו אוהבים.
אז התחלתי לספר שאני אוהב עיצוב ואמנות והסטוריה ומוזיקה אירית ומוזיקה צוענית ומוזיקה ברזילאית ומוזיקה ערבית...
פתאום כל הראשים מופנים אלי. הרגשתי כמו מתנחל בכנס שאהידים.
לא היה שום צורך במילה כדי להבין מה זה אמר, לא היה צורך בהעוויה של שרירי הפנים או תגובה, כדי להבין מה זה אדם ששומע מוזיקה ערבית - בוגד מסריח, סכין בלב האומה, גיס חמישי (שישי? תשיעי?).
האירוניה היא שאני מכיר אנשים שגדלו עם אום כולת'ום בבית, אבל לא יכולים לשמוע את השפה הערבית. לאבי יש אלרגיה לשפה הזו, הוא לא מוכן שהיא תשמע בטלוויזיה.
אנשים, צאו מהבועה ותנסו. ערבים זה יותר מחומוס, טורקים יש לא רק בקזינו ובשוק, לא כל ערבי שוחר לבתק את גרונכם.
יש תרבות ערבית.